ShareThis

Ahad, 20 November 2011

ROTI OOOO ROTI !!!!







Pagi tadi..dalam dok mata mengantuk-ngantu maje gitu, tertanya-tanya didalam ambo punya hati.........nak sarapan apa pagi nih? (orang kampung ambo kata berseghok)
Hisss! Nak masak apa ye pagi ni ???? Aluhai Jah...tu la tak mo plan awal-awal..udah fenin kepala lhoor!!!

Kodek-Kodek tempat stok barang dapur....huuiiii adal lagi, memang ambo selalu spare pun ini barang.....! Kalau guna setengah kilo pun udah cukup...hah,....adalagi 1 kilo!! Takpa buat 1/2 kilo pun dah cukup. banyak jugak tuh?

Mike taw Jah, anak-anak ambo lebih suka makan roti yang dibuat oleh emaknya sendiri!
....dan semestinya ambo bangga!!!kerana anak-anak dan abahnye suka apa yang ambo masak!
Itulah perasaan Ibu dan perasaan seorang isteri...!! wahhh! sentimental pulakkk!!!

Ambo tak guna BM...sebab buat ciput! Uli pakai tangan je Jah! Huiii...sangat simple ambo buat kali ni..sebab nak cicah dengan sadin! Hui..terangkat dik nooonnn!

Nahhh! Dah masak dah! meh le makan roti manis ambo nih! Sedap Jah kalo dimakan panas-panas! ..dan semestinya kita sangat berpuashati!

Kita layan roti ambo hari ni! Jemput...jempuuuttt!!!

1 ulasan:

ekinosyin berkata...

cumah ada lg dok goti nih???? lapo lak magerik2 nih...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...