ShareThis

Isnin, 24 Oktober 2011

Ambo punye 'INSTANT"





Assalamualaikum kawan-kawan adik anak bloger semua!

Tentu sihat semuanya yeaahhh!


Tugas masak memasak ni dah jadi 'kewajipan' kaum hawa. Betul tak? Tinggi mana pun mike belajo sikit sebanyak nak jugak pegang periuk kuali. kalau dah kawin, takkanlah asyik makan 'order' je! kan..kan...kannnn?

Worang kate, pikatlah hati suami dengan masakan yang enak, memanglah kalau tak mencuba, macamana nak tau 'power' kita memasak! keh..keh...kehhh! Aluhai! susahnya bila mula-mula nak mencuba! Worait...kali ni ambo letakkan gambar makanan 'instant' yang cukup cincai dan relax membuatnya! Ni....ambo penuhkan N3 ambo dengan makan petang yang sempoi, pada anak2 yang baru-baru nak bermanja ngan dapur, silalah ....... muah..muah...muah...sodap jugak wei!

Buah hati ambo yang berdua tu memang suka...ni instant 'roti gulung isi ketam' Wahhh! kalau tak ramai pun sorang dua tentu terlioq jugak kan?
Okey.....kita layaannnnn!

0 ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...