ShareThis

Selasa, 15 Mei 2012

KEK PUDING KARAMEL




ASSALAMUALAIKUM !!

Ape kabo Yong? sihat? Alhamdulillah.....selamat semuanya!
Besok.....Hari Guru...tak lupa ambo nak ucapkan kepada semua cikgu-cikgu semua
'SELAMAT HARI GURU'

Sebenonye semua orang adalah guru, ibu bapa tentunya guru yang pertama untuk anak-anak!
Adik beradik, jiran tetangga dan semuanya adalah guru! Betulkan ambo kata?
Cumanya yang berbeza adalah 'jawatan yang di sandang' !Apa-apa aja lah kan Jah?
Apapun terima kasih pada semua guru-guru ambo, guru-guru anak-anak ambo..pada semuanya,
budi dan jasa tetap di kenang dan 'jaga serta pelihara'lah tugas yang mulia ini!

Kita tinggalkan sementara kisah di atas, sikalang ambo nak bersembang dengan mike aja!
Jangan ganggu tau! Ugut tu makcik.....jangan...jangan!

Kemarin dolu ada ambo buatkan sekali lagi 'KEK PUDING KARAMEL'! Betul Jah...tatak tipu
punnnyyeee! Tapi kali ni, taada lah 'ter...ter...ter....tu..! Sebab udah 2 kali ambo mencubanya!
Udah tak penat Jah.....sebab udah tak 'terikat' dengan 'step'nya! hehehehh!

Itu le ambo ni kan.........

Buah saga di luar pagar
Tunggu luruh kutip[-kutipkan
Ambolah orang tua baru nak belajar

Haaaa...baris yang akhir tu mike tolong lengkapkan......tak sanggup ambo!!!! hahahahhah!!

'KEK PUDING KARAMEl' ni ambo skodeng 'habis' dari blog 'AnnaQasih Azzahra' Terima kasih
anak mak! Allout ambo skodeng! Fuh! Lega.....dalam hati 'siot giler' Jahhhh!!!!
Mike nakkk resepi ?????
Aiseh!! skodeng aja ke blog yang ambo promote tuh! Blogger ni ngajo step by step dengan terperinci....cayalah Jah!
Moh le kita berkongsi mata dengan kek ambo nih! Naik juling mata merasa 'keenakan' karamelnya dan kek tu! Mesti mike boley punyalah!

Ambo minta diri dolu, nak jenguk 'KEK PUDING KARAMEL' ambo yang dok tengah bako
dalam oven! Buat lagiiiii!
Ni permintaan anak khas untuk cikgu dia di SMK Dato' Kamaruddin!
Nanti kita kongsi lagi ye!

BUBYE....BUBYEEEE!!!




1 ulasan:

Anna Qawina berkata...

Aslmkm Chumah..
pekabo? t.kasih singgah blog yg x seberapa..
t.kasih juga sudi try rsp dr blog saya..tahniah menjadi keknya..Alhamdulillah..:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...